KLIMA I UDOBNOST

Uživajte u udobnom i privlačnom domu  koji pruža energetski efikasnu kontrolu klime, pogodno upravljanje vašim bazenom i omogućava laku komunikaciju između vaše porodice.

KLIMA

Uzivajte u prilagođenim podešavanjima konfora koja se mogu aktivirati po rasporedu sa nekoliko dodira na telefonu ili glasom.

Integrisite svoje postojeće HVAC blistave podove, prisilni vazduhm geotermalne sisteme sa Control 4 i Smart Home OS. Podesite klimatska podešavanja na termostatu ili putem korisničkog interfejsa sa ekrana osetljivog na dodir ili pametnog ekrana. Ovaj sistem vam omogućava kontrolu vlažnosti vazduha. Možete upaliti kamin, bez ustajanja sa udobnog kreveta.

Roletne

Jednostavno podignite ili spustite roletne ili navucite zavese u vašem domu.

Control 4 sarađuje sa nekim od vodećih sveckih proizvodjača roletni kao što su Lutron, Qmotion i Somfy kako bi se obezbedilo ugodno rukovanje ručnim ili automackim podešavanjima koja rade zajedno sa svetlima i termostatom kako bi se povećala energecka efikasnost.

Spoljnja kontrola

Kroz vaš dom udobnost se proteže kako unutra, tako i spolja. Kontrola bazena omogućava uključivanje grejanja, podešavanje temperature ili pokretanje mlaznica iz aplikacije Control 4. Automatizujte svoje prskalice i sisteme travnjaka kako bi se prilagodili vremenskim prilikama.

Interfon svuda

Primajte pozive sa bilo kod mesta na svetu ili bilo gde iz kuće. Na vratima će vam zatvoniti kad stigne dostava, a kući možete da omogućite trenutni pristup iz iste aplikacije. Savršen je za potpunu kontrolu kuće.