Mreža je temelj svake pametne kuće

Zašto je mreža važna

Današnje pametne kuće imaju mnogo povezanih uređaja, a svakom je potreban propusni opseg vaše kućne mreže. Da bi to sve izdržala potrebna je mreža visokih performansi.

Bez obzira da li imate nekoliko uređaja u kući ili je vaš dom prepun automatizacije Control 4 paketi sadrže najkvalitetnije proizvode.

Pouzdane performanse

Od sigurnosnih kamera do steaming zvuka u više prostorija, pametnih brava na vratima do gejmerskih konzola mreža osigurava da sve funkcionise u najboljem redu. 

Mrežni saobraćaj je prioritet, tako da je vaše iskustvo besprekorno, pouzdano i dosledno. Pretrage e-pošte i interneta neće se prekidati dok istovremeno strimujete filmove ili muziku, a interfoni i drugi mrežni uređaji će raditi baš kako treba.

Stvoreno za bilo koji dom

Control 4 je platforma koja se razvija sa vama. Kako dodajete više opreme, pretplaćujete se na više usluga ili dodajete više korisnika u kući, Control 4 pruža neprekidnu osnovu za vaš životni stil pomoću segmentacije saobraćaja koja osigurava da nikad ne propustite ništa.

Za naprednije domove sa obilnom količinom uređaja sa striming kamerama i robusnim zahtevima za audio i video vaša pametna kuća može upravljati i vašom mrežom.

Razlika u paketima

Proizvodi kompanije Control 4 dizajnirani su posebno za povezane domove, pružajući vrhunske bežične performanse i nudeći najpouzdanije dostupne rutere i prekidače.

Maksimalno ćete iskoristiti kućnu mrežu sa neverovatno velikim brzinama, povišenim protokom saobraćaja i proizvodima dizajniranim da eliminišu zaostajanje, treperenje i bafer u audio i video saobraćaju.