Zdravo NEEO

Dobro došli u Smart Home OS 3

Moćno. Elegantno. Jednostavno

Inspirisan i izrađen od stručnjaka za švajcarski dizajn. Neeo zadovoljava potražnju za lepim proizvodima koji dopunjuju domove u kojima žive. Neeo je elegantan, prefinjen daljinski upravljač sa modernim dizajnom i kombinacijom dodirnih tastera i grafičkog stakla visoke rezolucije sa ekranom osetljivim na dodir. Težina, ravnoteža i tekstura Neeo-a su detaljno planirani da se osećaju prijatno u ruci.

ORGINALNO.SVEŽE.NOVO

Neeo remote je zamišljeno dizajniran da kontroliše vaše kućno medijsko iskustvo i ujedini pametni dom koristeći snagu Control Smart Home OS 3. Uživajte u brzom pristupu i kontroli pametnih kućnih uređaja koje najčešće koristite, poput vašeg omiljenog televizora, usluge striminga, play liste, scene, osvetljenja i brave.

Inteligentan način gledanja

Neeo je posvećen pružanju pogodnijeg iskustva gledanja. Prebacujte se sa lakoćom između videa, Roku, Apple Tv-a, Blue Ray ili gejming konzola.

Favoriti su u sredini sa poznatom grafičkom navigacijom pomoću ikona jednim dodirom. ESPN, Netflix, , CNN, Fox, HBO ili bilo koji porodični kanal.

Grafički interfejs omogućava lako pomicanje i jednostavan odabir. Izvajani tasteri omogućavaju najčešće korišćene kontrole poput jačine zvuka i isključivanje zvuka dok dugme ok služi za pauzu ili reprodukciju

Kontrola celog doma na dohvat ruke

Neeo pruža kompletan interfejs za kontrolu vašeg doma. Uključite ili isključite svetla, pojačajte ili smanjite osvetljenje, a možete i zaključati vrata sa udobnog kreveta bez ustajanja. Pristupite bilo kom televizoru iz bilo koje sobe i postavite muziku koja će se reprodukovati u celoj kući.

Napravljene da traju

Izgrađen prema porodici. Neeo može da izdrži slučajne padove. Obrađeno aluminijumsko kućište je kruto, kako bi se minimalizovalo savijanje i ekran može da preživi padove sa nekoliko metara.