Pametna rasveta

Od svetla do sjaja

Sumnjam da bi se ikada mogao vratiti tradicionalnim prekidačima za uključivanje i isključivanje svetla. Jedno dugme koje gasi sva svetla je najbolja moguća stvar!

– CRYSTAL K. | Vlasnik pametne kuće

Osvetljenje nije mala stvar u vašem domu. To je estetika koja stvara idealno iskustvo gledanja filmova za vašu porodicu, pruža atmosferu  koja je živahna. Postavlja vaše raspoloženje na veći nivo.

To nije prekidač, to nije sijalica. Radi se o vašem rapoloženju!

Uz višestruko podešavanje i završne obrade za svačiji džep postoji mogućnost za stvaranje pametnog svetla i osvetljenja u celoj kući ili samo u nekim prostorijama. Pametno osvetljenje je prilagođeno vašim potrebama i pruža mogućnost instalacije za svaki dom. Bilo da se radi o novogradnji ili već postojećem objektu.

Bez vašeg uključivanja svetala. Vaš dom to može da učini za vas. Nikada se više nećete vraćati u mračnu kuću. Senzori pokreta mogu kontrolisati svetla u celoj kući.

Tastature Control 4 imaju prilagodljive tastere koji vam omogućavaju da kontrolišete više od samog osvetljenja, uključujući muziku, filmove, brave, termostate, garažna vrata jednostavnim pritiskom. Uključite ili isključite svetla u jednoj ili više soba istovremeno.

Wireless

U delovima kuće gde treba da prolaze kablovi, a vi ne želite da narušavate izgled vašeg doma. Mi imamo rešenje i za to. Bežični dimeri, prekidači i tastature čine idealno rešenje za vas. Bežične komponente su bolje rešenje za ugradnju, zbog daljeg razvoja sistema.

Centralizacija

Ovaj sistem je savršen za domove koji su u izgradnji ili domove gde se vrši renoviranje. Jel se sve dovodi na centralizovano mesti i kasnije kontroliše preko bežičnih tastatura.

KNX Osvetljenje

U domovima koji poseduju KNX standard poput Australije, Kine, Nemačke, Singapura i Ujedinjenog Kraljevstva. Možete da reprodukujete muziku i da kontrolišete osvetljenje preko mobilnog telefon sa bilo kod mesta na planeti ili sa daljinskim upravljačem.