Pametan Biznis

Pametni biznis

Preuzmite inicijativu i učinite vaše preduzeće efikasnijim, kreirajte rešenja koja ga izdvajaju i iskoračite korak ispred drugih. Tako mi brinemo o vašem poslu.

Kao vlasnik preduzeća morate uvek da brinete kako ne biste kasnili za tehnologijom. Control 4 vam može pružiti prednost u vidu poboljšanja efikasnosti. Postavite muziku, temperaturu i video kako biste pozdravili svoje kupce. Jednim dugmetom se aktivira vaš sigurnosni sistem, svetla se pale, temperatura se podešava i sva muzika i televizori se automacki uključuju. Pazite na sve stvari. Bez obzira da li oprema ili svetla ostaju uključeni ili se otkriju neobične aktivnosti, uvek ćete biti u kontaktu.

Restorani i barovi

Upravljanjem brojnim televizorima na različitim kanalima u kladionici ili restoranu. Control 4 vam olakšava vašem timu kontrolu audio i video sistema i svetala.

Reprodukujte HD video zapise iz različitih izvora na više televizora i upravljajte svima njima iz jednostavnog interfejsa. Automatizujte sisteme osvetljenja i kontrole klime radi uštede energije. 

Sala za sastanke

Naša tehnologija poboljšava svaki sastanak i prezentaciju, ali je ponekad problematično postići da sve funkcioniše kako treba. Ne brinite Control 4 to može.

Koristite kontrolu jednim dodirom za prigušivanje svetla za prezentaciju, prikazivanje videa ili uključivanje sistema za video konferencije. Uključite mogućnosti video konferencijskog poziva da biste uključili zaposlene izvan vaše lokacije i upravljali njima iz jednog jednostavnog interfejsa.

Hotel

Stvorite gostima nezaboravno iskustvo. Hoteli imaju veliku korist od automatizacije Control 4. Neke od koristi su smanjenje uglen dioksida. Uštedite novac poboljšanim upravljanjem energijom i poboljšajte iskustvo svojih gostiju.

Automatizujte sve sisteme osvetljenja i klime kako biste smanjili gubitak energije čim gost izađe iz sobe. Prilagodite iskustvo sobe kako biste obradovali svakog gosta. Od osvetljenja do automatizovanih zavesa, zabave, pa čak i njihovog buđenja.

Fitnes i Rekreacija

Fitnes centri često imaju nekoliko televizora i audio sistema koji se reprodukuju, zajedno sa svetlima, klimom i bezbednosnim sistemima. Preuzmite inicijativu i usresredite se na iskustvo gosta i automatizaciju uz Control 4.

Pristupite muzici iz bilo kog izvora u bilo kojoj sobi, tako da se svaki trener može prilagoditi omiljenim vežbama. Šaljite HD video sa bilo kod izvora na bilo koji ekran u teretani. Programirajte bazen, hidromasažnu kadu i saunu kako biste uštedeli vodu i energiju. Kad poželite da sve isključite uradite to sa jednim dodirom.

Klinika

Lekari i stomatolozi otkrili su prednosti automatizacije. Control 4 pruža udobnost pacijentima i osoblju na neverovatan način. 

Automatizujte osvetljenje, kontrolu klime, radi uštede energije. Programirajte scene osvetljenja pre proceduralnim zahtevima. Koristite interfonski sistem da biste ostali u kontaktu sa medicinskim sestrama i pacijentima. Omogućite pacijentima da im ne bude dosadno pri oporavku.