GRADIS NOVU KUĆU?

UČINI JE NAJPAMETNIJOM U KOMSILUKU

Resenja za pametne kuce

Ako gradite novi dom, zašto ga ne biste učinili pametnijim domom? Control 4 pametna rešenja učiniće vaš dom lepim i sjajnim. Pomoću Control 4 možete da kontrolišete i kordinišete praktični sve povezane uređaje u svojoj kući da biste stvorili personalizovano iskustvo sa rešenjima koja maksimalizuju vašu udobnost i zabavu.

Control 4 kordinira svu tehnologiju u vašem domu stvarajući sjajna iskustva koja odgovaraju vašem životu i u kojima će uživati cela porodica. Jednim dodirom prugišite svetla, pojačajte muziku, pojačajte grejanje, zaključajte vrata. U svakom trenutno možete da pregledate vaš dom preko aplikacije na vašem pametnom telefonu bez obzira gde god da se nalazite.

SAVETI PRI IZGRADNJI

Novi domovi zahtevaju drugačiju strukturu mreže od onih koji su već izgrađeni. U postojećim domovima instalateri neće želeti da izbuše više rupa nego što je potrebno. U novogradnji se može unapred isplanirati kuda idu kablovi tako da će dom biti jednako pametan i udoban.

GRADITELJI BIRAJU CONTROL 4

Rešenja za automatizaciju Control 4 dizajnirana su da učine domove udobnim, energetski efikasnim i sigurnijim. Sa svojim otvorenim sistemom preko Control 4 možete da kombinujete omiljene marke u svoj sistem. 

McGuyer Homebuilders (MHI) su izabrali Control 4 kako bi kupcima kuća pružili personalizovane pakete jednostavne za upotrebu koji prelepe nove kuće pretvaraju u jos bolje. MHI domovi uključuju paket pametnih funkcija kao deo standardne ponude u svakoj novoj kući koju oni grade, a sa ciljem da bi kasnije kupci mogli dodatno da ih personalizuju po svojim potrebama.​

Toll Brothers

Control 4 je ponosan na partnerstvo sa Toll Brothers i pruža kupcima kuća mnogo pametnih rešenja za dom koja omogućavaju prilagođavanje osvetljenja, muzike, videa, sigurnosti i kontrole temperature i još mnogo toga.