Control 4

SMART HOME OS 3

Smart Home OS 3 je apsulutno odličan. Pozadine su prelepe, aplikacija je jednostavna za korišćenje. 

-DENNIS BURGER | Korisnik kućnog teatra

Uživajte u kontroli koju nikada ranije niste iskusili. Razvijeni, fluidno interfejs i preko hiljadu novih funkcija i poboljšanja interakcije zamišljeno su redizajnirani da pojednostave vaš pametni dom. Moderan i zabavan za upotrebu.

Uređaji za interakciju, poput NEO daljinskog, ekrana osetljivog na dodir ili aplikacije Control 4 OS na vašem telefonu pružaju mogućnost na trenutno preuzimanje kontrole.

OS 3 pruža nenadmašne mogućnosti personalizacije i kontrole koje vaš pametni dom cine pametijim jedinstvenim. Označite najčešće korišćene prostorije kao omiljene kako biste brzo prevlačili izmedju njih, a svaka prostorija je prilagodnjiva po vašem ukusu. 

OS 3 je inovativan. Pruža lak pristup i kontrolu za sve uređaje u vašem domu. Pogledajte upaljena svetla, muziku koja se trenutno čuje ili pregledajte ceo dom na jednom mestu pomoću interfejsa i pokreta koji su vam poznati.

Novi favoriti za vašu udobnost

Sa potpuno novim favoritima, svaki dom je jedinstven. Stavite najčešće korišćene ikone na ekran. Bilo šta u vašem domu možete da dodate početni ekran da bi vam bile na dohvat ruke.

Kao što ste navikli i na mobilnom telefonu lako je zadržavati i prevlačiti da biste dodali i  uklonili prečice.

Pozadine su savršene

Izaberite jednu od pozadina vrhunskih dizajnera enterijera, odaberite svoju fotografiju iz lične biblioteke ili napravite fotografiju u realnom vremenu.

Pozadine su vidljive na telefonima, ekranima osetljivim na dodir, tabletima i tv ekranima.

Brzi prikaz tvog doma

Objedinite sve uređaje iz kuće na jedan ekran, tako da odmah možete da vidite status svog sigurnog sistema, pametne brave na vratima i svetla u celoj kući. Preuzmete kontrolu nad celom kućom.

Ikone OS 3 predstavljaju pojedinačna stanja povezanih uređaja, tako da možete videti da li su vrata zaključana, da li je ventilator upaljen ili je garaža otključana.

Brza i laka kontrola kuće

Imaš mnogo soba u kuće, ali neke se više koriste od drugih. Postavite te sobe na početni ekran radi lakšeg prikazivanja.

Ikone su veće, a tekst čitljiviji. Aplikacija vam omogućava podešavanje temperature jednim dodirom. Imate jasan pregled na dešavanja u kući sa novom karticom Active Media.

Da biste iskusili Control 4 i 
Smart Home OS 3 pronadjite aplikaciju na App Storu ili Play Storu i isprobajte je već danas.

Tidal Master se podrazumeva

Imate još više opcija za preslušavanje zvuka visoke rezolucije uz podršku MKA (Master Qualitzy Authenticated) pružajući vam najkvalitetnije iskustvo kroz usluge strimovanja poput Tidal-a.

Zabava za celu kuću

Sesije vam pokazuju muziku ili video zapis koji se pušta u bilo kojoj sobi u domu. Jednostavno je. Podesite jačinu zvuka dodajte ili uklonite prostorije i to je to.

Aplikacija prikazuje ikonice u zavisnosti od položaja vašem telefona i prilagodjava se telefonu.

Na ekranu osetljivom na dodir Control 4 ikonesu veće, a vreme odziva je neverovatno brzo.

Pomoću daljinskog upravljača, displej ekrana je fokusiran posebno na zabavu, tako da može lako pustiti audio ili video zabavu na vaše omiljene uređaje.

FOKUS JE NA ZABAVI

Gledanje filmova i pregled najvažnijih vesti nikada nije bio lakši uz novi OS 3 TV meni. Usresređen na zabavu koji se upravlja daljinskim. Prečice olakšavaju kontrolu svetla u pozadini, a brzo pokreću i vaš omiljeni film ili muziku.

Jednostavna i fluidna navigacija

OS 3 je dizajniran da ukloni komplikacije iz vašeg života. Sa preko 1000 unapredjenih funkcija velikih i malih OS 3 pruža bolju upotrebljivost i kontrolu jednim dodirom.