VIŠESOBNI AUDIO

SLUŠAJ SVOJU OMILJENU MUZIKU KROZ CELU KUĆU

U našoj kući uvek je muzika koju mi obožavamo. Sistem je toliko jednostavan za upotrebu, tako da i mala deca mogu da izaberu svoje favorite.

-CRIS B. | Vlasnik pametne kuće

Strimzujte svoju omiljenu muziku u celoj kući i uživajte. Pomoću Control 4 sistema možete da reprodukujete omiljenu muziku svuda ili samo u određenoj prostoriji jednim pritiskom na dugme.

Control 4 pruža širok izbor zabave na zahtev sa najpopularnijim uslugama strimovanja muzike. Od Mocarta do Metalike, svi u porodici mogu strimovati svoje omiljene izvođače, radio stanice i play liste bez potrebe za dodatne uređaje. 

Uživajte u zvuku koji je moćan, emotivan i nezaboravan. Lako je prihvatiti niži kvalitet zvuka kada ste u pokretu na primer u kolima ili na poslu, ali kod kuće ne treba da žrtvujete kvalitet. uzivajte u nezaboravnom iskustvu.

Zaista uživajte u svojoj muzici. Jednim dodirom ili glasovnom komandom svetla se prigušuju, nijanse se smanjuju, muzika počinje da svira, a vrata se zaključavaju i čarolija počinje. Kada se vaša muzika uklapa sa drugim uređajima kod kuće, zivot postaje mnogo ugodniji.

TOUCH SCHREEN TABLETI

Najsmeliji i najlepši način da kuću ispunite muzikom. Pregledajte i odaberite svoje play liste jednostavnim prevlačenjem. Od sada vam je steaming sadržaj na dohvat ruke.

TELEFONI I TABLETI

Nikada ne prekidajte razgovor da biste promenili muziku. Jednostavni pokrenite aplikaciju Control 4 i uživajte u trenutnom pristupu uslugama steaming-a. Vizuelne povratne informacije prikazuju informacije i izvođaču, numerama na jasan i elegantan način.

BEŽIČNE TASTATURE

Ne koriste se samo za svetla! Tastatura je jedan od najidealnijih načina upravljanja muzikom. Jednim dodirom počinje vaša omiljena muzika, možete da preskačete, pauzirate ili promenite jačinu zvuka.

RUČNI DALJINSKI

Daljinski upravljač kojim upravljate televizorom vam omogućava da upravljate omiljenom muzikom. Brzo pokrenite play listu ili omiljenu stranicu u dnevnom boravku uz nekoliko dodira.