Kompletna kontrola pametne kuće

Od poda do plafona - u kući i van nje

Jedna od čestih zabluda je da biste imali pametan dom morate ga graditi od početka. Mi smo razotkrili taj mit. Bez obzira da li vaš dom tek treba da se izgradi, već je izgrađen ili stoji godinama Control 4 može da ga učini pametnim. Veličina nije bitna. Možete pametno urediti mali stan ili dvorišnu kuću. Naši proizvodi su napravljeni po meri. To znači da možete započeti sa pametnim daljinskim i posle dodavati pametne stvari po želji.

Control 4 je mozak vašeg doma. Zatim pomoću interfejsa Control 4 možete se povezati sa žičnim ili bežičnim uređajima i on vam omogućava da regulišete temperaturu, puštate muziku, zatvarate vrata i mnoge druge stvari, a ove stvari možete odraditi i glasovnom kontrolom. Naši uređaji poboljšavaju vašu sigurnost, udobnost i zabavu kod kuće.

Naš softver je otvorenog tipa. To znači da možete da se povežete sa uređajima drugih proizvođača ili odaberete proivode koje smo specijalno izgradili za pametnu kuću, na vama je da odlučite. Brendovi poput Bose, Dish, Denon, Lg, Samsung i Sony već imaju Control 4 tehnologiju ugrađenu u njihove uređaje. Control 4 komunicira sa desetinama hiljada proizvoda iz preko trista različitih brendova. Način na koji služate muziku, opuštate se, radite, gledate film, kuvate, zabavljate se i stvarate sve je  bolje kada su svi proizvodi integrisani u jedan sistem.

Nest termostat, sijalica Philips Hue, kamera na zvonu svi se oni kotrolišu pomoću svojih aplikacija. Da li oni komuniciraju međusobno? Da li će vam kamera omogućiti da daljinski odobrite pristup poštaru kad niste kući? Da li se svako svetlo može isključiti dok odliazite na posao? Uz Control 4 ovo sve može i još mnogo više od toga. Ovaj sistem je lak za upotrebu i obožavaće ga cela porodica.

Ovo je bila jedno od najboljih odluka koje sam doneo za sebe i svoj dom.

– ERVIN | Vlasnik pametne kuće

Upravljajte celom kućom

Tapkanjem, glasom ili automacki

Jedna aplikacija za celu kuću

Nisu potrebne odvojene aplikacije za kontrolu svetla, termostata. Bićete oduševljeni kada možete da zagrejete kuću po povratku, da upalite svetla oko nje bez da idete iz jedne aplikacije u drugu i to sve preko vašeg pametnog telefona. Imate Android ili IOS? To nije problem možete aplikaciju potražiti u App Storu ili Play Storu.

Intuitivno i povoljno

Možete da kontrolišete gotovo sve uređaje u kući. Prebacujte kanala, uključite svetlo u spavaćoj sobi, a dok kuvate proverite ko vam je ispred vrata.

Automacki odgovara za vaš život

Pametni dom radi za vas, a da uopšte ne morate ništa da podešavate. Kada se vraćate kući svetla će se automacki upaliti, a muzika će se prilagoditi vašem raspoloženju.