PRO JE PUT

Velika odluka u vašem poslovanju je da li ćete vi upravljati vašim projektom ili ćete nekoga zaposliti. Oba pristupa su dobra, ali najbolje rezultate ćete osvariti ako zaposlite profesionalce. Zahvaljujući velikom znanju i obući za mrežnu infrastrukturu, umrežavanje, audio i video i mnogo toga. Stručnjak za pametne kuće Control 4 naoružan je alatima, resursima i iskustvom kako bi zaista stvorio inteligentan dom iz svojih snova.

Zasto uzeti

Pro?

Ako vaš sistem bude profesionalno instaliran, znači da ćete dobiti profesionalce sa dugogodišnjim iskustvom, praktičnom obukom i pristup našem nagrađivanom timu za tehničku podršku. Oni su naoružani znanjem koje donosi vaš san o pametnom domu.

Skrojena za tebe

Profesionalno instaliran sistem pametne kuće prilagođen je da radi tačno onako kako vi želite. Personalizacija vam daje moć da promenite ili izmenite svoj sistem po želji. Mnoge funkcije svog sistema možete prilagoditi da se podudaraju tačno sa onim što vam treba bez pomoći prodavca.

Garantovano pouzdana

Iako je vaš sistem kućne automatizacije napravljen da traje, s vremena na vreme tehnologiji su potrebna ažuriranja kako bi radila pouzdano i kako treba. Možda će biti potrebno prilagoditi vašu bežičnu mrežu vašem domu ili je potrebno voditi do područja do koga je teško doći. Naši profesionalci imaju alate i obučeni su što daje garanciju da će sistem optimizacije kuće raditi optimalno. Ako nađete greške nakon instalacije sistema tu je naš profesionalac da ih otkloni.

Inspirisana

Kada svoj dom pretvarate u pametan dom, važno je da imate iskustva koje vam može pomoći da otkrijete najbolje rešenje i mogućnosti u svom domu. Preko našeg kataloga možete pogledati ponudu koju nudimo. Možete se sami odlučiti za ponudu koja vam odgovara ili uz pomoć našeg profesionalca.