INTERFON SVUDA

Komunicirajte i kontrolišite kao nikad ranije

Doživite interfon svuda

Bez obzira da li ste kod kuće ili ne pomoću interfona možete nadgledati i komunicirati sa bilo kim. Pozdravite goste i dozvolite im da uđu čak iako niste kod kuće, proverite decu ako se ne javljaju na telefon.

Kada je vaš pametni telefon ima interakciju sa interfonom uvek ćete znati ko vam je pred vratima. Pregledajte ko je došao. Otvorite vrata, upalite svetlo pomoću naše personalizovane aplikacije.

Kada neko pozvoni na vaša vrata videćete i čuti ko zove pre nego što se odlučite da li da odgovorite ili ne. Oštar i jasan video će se prikazati na ekranima osetljivim na dodir u kući. Možete da komunicirate ili ne, a to zavisi od vas.

Ovo je više od kontrole ulaznih vrata. Ovaj servis omogućava i porodici da ostane u kontaktu bez obzira gde se njihovi članovi nalaze. Ili jednostavlja pristupite video određene sobe preko aplikacije.

Vreme je za večeru? Pozovite sve članove porodice od jednom. Brza reprodukcija poruke sa jednog ekrana na druge ekrane. Zidni i stoni ekrani osetljivi na dodir pružaju trenutnu komunikaciju, visokokvalitetni video, visokokvalitetni zvuk i kontrolu vašeg doma.

Ovo nije obično zvonce

Prvi utisak je bitan, pa čak i na ulaznim vratima. Umesto jednostavnog plastičnog komada plastike Contron 4 odličuje se metalnom zavrsnom obradom. Ovo je odličan interfon sa sjajnom reprodukcijom audio i video sadržaja.

Omogućeni 4SIGHT

Pored svih sjajnih pogodnosti koje pretplata na Control 4 pruža poput personalizacije i glasovne kontrole dobiće ovu novu funkciju.

Ako ste se već pretplatili na 4SIGHT i kod kuće imate instaliran Control 4 OS. Da biste ga nadogradili, obratite se kompaniji Control 4 Smart Home.

Prilagođeni tasteri i akcije

U aplikaciji za interfon nalaze se prilagođena dugmad koja se mogu podesiti da odgovore na vaše želje. Dodirnite porodično dugme kako bi nekoga u kuću pustili kome verujete kad niste kod kuće. Dodirnite dugme dvorište kako bi vam se otvorila kapija. Vaša prilagođena dugmad mogu se podesiti za otključavanje bilo kojih vrata, otvaranje kapije ili garaže, uključivanje svetla, deaktiviranje alarma i obavljanje bilo koje radnje istovremeno.