Bezbednost i sigurnost

Uz nas vam je savest mirna

Zaštitite najvažnije stvari

Održavajte svoj dom i najvažnije stvari u njemu i učinite ih sigurnim u svakom trenutku. Prijavite se preko aplikacije i nadgledajte brave, kamere i garažna vrata odakle god zamislite. Primajte obaveštenja kad neko uđe u kuću. Podesite da se svetla automacki pale u sumrak, tako da ne morate ulaziti u kuću u mraku. Inteligentna rešenja vas ostavljaju spokojim i sigurnim.

Upozorenja i Obaveštenja

Kada vam stižu prilagođena obaveštenja to je najvažnije za vas i vaš dom. Bez obzira da li se neko šunja u blizini vaše kuće, curenje vode u nekoj prostoriji ili da su deca stigla kući iz škole držite uvek svoj dom pod kontrolom uz nas.

Interfon svuda

Bez obzira da li ste kod kuće ili ne pomoću interfona možete nadgledati i komunicirati sa bilo kim. Pozdravite goste i dozvolite im da uđu čak iako niste kod kuće, proverite decu ako se ne javljaju na telefon.

 

Brave i kamere

Kada su vaše bezbednosne funkcije povezane sa operativnim sistemom kuće. Sada je lakše nego ikad da proverite kamere, vidite status brave i vidite koji su senyori pokrenuti. Ovo sve možete da proverite preko vašeg mobilnog telefona, tv ekrana ili ekrana osetljivih na dodir. Jednim dodirom ili čak glasovnom komandom možete da zaključate brave, uključite svetla, aktivirate kamere i tako učinite vaš dom najbezbednijim.

Mockupancy

Uz Mockupancy opciju Control 4 sistem radi na tome da obije lopove i provalnike od vašeg doma. On je isprogramiran da se svetla i televizori dale i gasi i tako odaju utisak kao da nekoga ima u kući