Bioskopsko iskustvo kod kuće

Kućno bioskom koristimo ćešće nego što sam mislio. Lako ga je kontrolisati i imate doživljaj kao da ste u pravom bioskopu!

-DAVE P. | Vlasnik pametne kuće

 

Ovo je više od prostora za gledanje filmova, vaš teatar treba da bude mesto za odmor odvlačeći vas od svakodnevnih obaveza.

Ovo je savršen prostor koji omogućava vašoj porodici i vama da uživate u kinografiji. Poželećete da ovaj prostor nikad ne napustite.

Stvorite savršeno mesto za sebe i za vaše omiljene ljude

Kada imate beskompromisno obožavanje visokokvalitetne slike i zvuka samo vrhunska oprema će vam pomoći u tome.

Control 4 pravi najfinije proizvode kako bi stvorio nenadmašne kinematografske trenutne u vašem kućnom bioskopu. Takođe radimo i sa vašim omiljenim vodećim brendovima u projektorima, ekranima, audio, video sistemima i mnogim drugim.

Da bi vaša investicija vredela, sve je objedinjeno kroz jedan sistem bez napora. Čineći iskustvo pojednostavljenim.

Kada dodirnete dugme film aktivira se projektor, podešava se zvuk i svetla se prigušuju. Uživajte u pojednostavljenom iskustvu gledanja filmova i zamenite više daljinskih upravljača sa jednim koji je lak za upotrebu.

Prava čarolija vašeg kućnog bioskopa počinje kad se svi uređaji povežu. Pomoću Control 4 investirajte u svoj kućni bioskop i uživajte konrolišući sve uređaje jednim daljinskim.

Osvetljenje je sastavni deo filmsog iskustva sa Control 4 je potpuno kontrolisano. 

Pritiskom na dugme Play svetla se prigušuju, a pritiskom na dugme Pause svetla se pale da bi se prilagodili vašim potrebama za vreme pauze.

 

DOLBY ATMOS DIZAJNIRAJTE ISKUSTVO PREMA SEBI

ISPROBAJTE DOLBY I TRIAD

Audio liniju TRIAD kompanije Control 4 izabrao je Dolby da pomogne u isporuci ATMOSA u stambene aplikacije. Naš stručni tim dizajnirao je hiljade Dolby Atmos sistema za kuće bioskope širom sveta.

Unutrašnji plafonski zvučnici pozorišnog nivoa omogućavaju vam da uživate u istom tonskom iskustvu iz svih uglova u vašem okruženju za gledanje bez obzira gde se nalazite. Naši zvučnici su tako napravljeni da ih možete postaviti gde god poželite bilo da je plafon ili zid oni zvuče jednako dobro.

Dubina zvuka uzbuđuje vapa čula. Čujte svaki korak i svaki dah kao da je pored vas. Osetite kako leti avion za bombardovanje kao da ste u ratnoj zoni. Izuzetna jasnoća i detalji zvuka će ostaviti na vas najznačajniji uticaj.

BUDITE UPOZORENI NA DESAVANJA OKO SEBE

Prebacujte se između kamera, zaključajte vrata ili proverite bilo koju sobu u kući preko aplikacije. Senzori pokreta vam upozoravaju da li postoje aktivnosti tamo gde ne bi trebale da budu,

DRŽITE DECU NA OKU

Kada se vrata dečije sobe otvore video može isključiti zvuk ili napraviti pauzu da vas upozori. Možete podesiti da vaša deca ne gledaju sadržaj koji nije za njih.

NE PROPUSTITE DOSTAVE

Jednim klikom možete uključiti svetla ispred vrata i otključati vrata, a dostavljač može da ostavi poručeni paket unutra. Sve ovo možete da posmatrate sa vašeg telefona.