NAPRAVI SVOJU PAMETNU KUĆU

Pratite ovih pet koraka

Proces da vaš dom učinite pametnim bilo da se radi o novogradnji ili o postojećem objektu je stvarno jednostavan.

Ovo su koraci koje treba pratiti:

Počinje sa Pro

Preporučujemo da popričate sa nekoliko Control 4 profesionalaca za pametne kuće u vašem području. Sastanite se sa njima i razgovarajte o vašim potrebama, interesovanjima, budžetu, pogledajte neke od njihovih projekata, pitajte ih o sertifikatima, a zatim odaberite rešenje za sebe.

Ima svoju opremu

Kada odaberete profesionalca za pametne domove oni će instalirati Control 4 hardver koji upravlja celokupnom kućom, omogućavajući elektronskim uređajima u vašoj kući da rade zajedno. Ovaj hardver moze da se postavi negde da ne kvari izgled vaše kuće. Oni će takodje instalirati i drugu opremu koju odaberete. Kao što su kamere, interfoni, senzora i itd.

Prilagodljiva

Na osnovu konsultacija za koje ste vi i vaš profesionalac za pametne kuće odlučili da su najbolje za vas i za vaš dom oni će se upustiti u programiranje za vaše potrebe.Možete da automatizujete samo određenju prostoriju, a kasnije to možete nadograditi u skladu sa vašim potrebama.

Vidi kako radi

Jednostavnost interfejsa i aplikacije Control 4 olakšava upotrebu celoj porodici. U zavisnosti šta ste izabrali kao uređaj za interakciju ili ako odlučite da čitavu kuču kontrolišete sa telefona. Pametne kuće Control 4 su napravljenje da su jednostavne za upotrebu.

Prilagodite jos vise

Još jedna odlična stvar kod Control 4 pametne kuće je ta što imate mogućnost prilagođavanja i dalje personalizacije vašeg doma nakon instalacije.