PAMETNI DALJINSKI

ZA JOŠ PAMETNIJE KUĆE

Mi kontrolišemo svoje televizore i zvučni sistem sa telefona ili daljinskih upravljača bez obzira da li se nalazimo u kući ili ne. Ovo nam je baš olakšalo savremeni život!

-SUSAN G. | Vlasnik pametne kuće

Tradicionalni univerzalni daljinski upravljači dizajnirani su da zamene sve druge u jedan koji može da upravlja audio, video uređajima koje imate u vašem domu. Kad ovo doživite shvatićete koliko je lako osloboditi se mnoštva daljinskih upravljača i preći na jedan.

Sa Control 4 univerzalni daljinski ima mogućnost da komunicira i sa uređajima i van vašeg doma. Dok se spremate za porodično gledanje filma prigušite svetla i zaključajte vrata uz pomoć vašeg univerzalnog daljinskog.

Control 4 je kompatibilan sa 10.000 elektronskih urađaja vodećih sveckih brendova, tako da možete računati da vaš pametni dom komunicira i kontroliše gotovo sve vaše omiljenje uređaje.

Bilo da se radi o novom Neo Remote daljinskom upravljaču ili klasičnom Control SR-260. Lako upravljajte omiljenom elektronikom i ostalim uslugama koje uređaj pruža. Neki od podržanih uređaja Dish, Apple TV, Netflikx, Sony, Samsung.

Daljinski upravljači iz Control 4 ekosistema mogu se pohvaliti praktičnijim karakteristikama od tradicionalnih daljinskih upravljača. Mogu se aktivirati da vas upozore na svoju lokaciju. Bilo koji daljinski upravljač se može koristiti u bilo kojoj prostoriji kuće. 

Control 4 SR-260. Moćan i lak za korišćenje

Daljinski SR-260 je brz, brzo reaguje i pruža poznati oblik.

Savršen ručni interfejs za ceo dom, SR-260 ima odličan raspored tastera. On je savršen za rad jednom rukom i izuzetno prilagodljiv. Idealan je za upotrebu u bilo kojoj prostoriji. Odličan je i za kontrolu vašeg doma.

Dizajniran i razvijen za domove širom sveta, daljinski upravljač SR-260 dostupan je sa standardnim engleskim tasterima, međunarodnim ikonama i podržava više jezika.

Orginalan. Svež. Nov

Najnoviji daljinski upravljač dodat našoj porodici uređaja za interakciju. Neeo je možda najlepši i najprilagođeniji daljinski upravljač koji ste do sada videli, kombinujući potpunu kontrolu i lakoću upotrebe.

Ekran osetljiv na dodir je napravljen da iskoristi snagu Control 4 Smart Home OS 3. Uživajte u pristupu i kontroli pametnog doma i uređaja koje najčešće koristite poput omiljenih televizijskih i muzičkih stanica, uslugama strimovanja, osvetljenja, podešavanje temperature, brave na vratima i mnogim drugim.

Neeo daljinski upravljač je elegantan sa modernim dizajnom sa kombinacijom glatkih tastera, grafičkog staklenog interfejsa sa visokom rezolucijom. Obrađeni alumijum dolazi u crnoj i srebrnoj boji i lako se uklapa u vaš dom. 

 

FILMOVI

Pritiskom na dugme podesite savršeno okruženje za gledanje filmova u kućnom bioskopu. Zvučnici u sobi se aktiviraju, svetiljke na zidovima se polako pale, dok se gornja svetla prigušuju i počinje film na velikom ekranu.

IGRICE

Vaš daljinski upravljač može se programirati tako da aktivira idealnu sportsku atmosferu za goste. Na primer dugme vreme igre može da uključi sve televizore da prenose igru, može da promeni boju u boje vašega tima i da pokrene sistem surround zvuka. Isti ovaj daljinski vam omogućava pristup vašoj omiljenoj muzici.

DRUŽENJA

Ne morate ići u bioskop, možete uživati u vašoj kući uz kokice. Ugasite svetla i započnite omiljeni video sadržaj. Kada budete morali do toaleta stisnite na daljinskom dugme Pause i svetla će se upaliti. Učinite iskustvo još boljim dodavanjem zvučne podrške Triad, koja će vam pružiti vrhunski zvuk čak i dok ste u spavaćoj sobi.