KONTOLA GLASOM

Govorite glasnije! Vaša kuća vas sluša

Naš Control 4 dom nam omogućava da kontrolišemo skoro sve u kući!

-TOM H. | Vlasnik pametne kuće

Dok se budite izvgovorite jednostavnu glasovnu komandu Alexa ili Google asistentu i oni će tražiti od Control 4 najbolji način za početak dana.

Zamislite scenu jutra. Polako je pojačava svetlo u vašoj kući, uključuje se svetlo u kupatilu, na tv-u se prikazuje vaša omiljena stranica na web-u sa kojom počinjete dan.

Dok napuštate kuću, recite kući da ugasi svetlo u spavaćoj sobi. Dok izlazite iz kuće naredite joj da se zaključa. Vaš glasovni asistent je tu sa vama uz svaki vaš korak.

Kada se vratite kući posle napornog dana. Recite šta želite i kuća će to učiniti za vas.

Prepustite se muzici koja će vas opustiti. Ne brinite, ako ste zaboravili da zaključate vrata to će kuća uraditi za vas.

 

Kad dodje vreme za spavanje. Možete da kažete Alexa ili Google asistentu da zaključaju vrata umesto vas.

Koristeći Alexa ili Google možete da kontrolišete određenje uređaje u kući ili celu kuću.

Upravljanje glasom je jednostavan način da bilo ko u kući komunicira sa vašom kućom. Komande su jednostavlja. Na primer Alexa uključi televizor ili priguši osvetljenje na 40%.

Gosti mogu bez napora da uključe ili isključe jedno svetlo ili  više svetiljki, zaključaju vrata ili da prilagode temperaturu.

Control 4 radi sa bilo kojim uređajem koji podržava Google. Kupci mogu da prilagode ove uređaje prema sebi i svojim potrebama.

Upravljanje glasom je jednostavan i pogodan način da bilo ko u kući komunicira sa pametnim uređajima u njoj. Komande su jednostavne. Na primer: Alexa uključi televizor u dnevnoj sobi ili Hej Google smanji osvetljenje na 40%.

Vaš Control 4 Smart Home OS 3 radi sa bilo kojim uređajem. Neki od uređaja Google Home, Google Home Mini, Android pametni telefoni

Kupci Control 4 mogu prilagoditi svoje glasovno iskustvo za promenu imena uređaja, podešavanje glasovnih komandi.

Pomoću Google možete da govorite komande koje želite. Na primer: Hej Google ugasi svetlo u kuhinji.